Main Content

McGregor vyzýva Mayweathera. Vraj sa bojí skutočného zápasu

sobota, 19. november 2016 08:32 | Autor: Jakub Vaverka

McGregor vyzýva Mayweathera. Vraj sa bojí skutočného zápasu
McGregor vyzýva Mayweathera. Vraj sa bojí skutočného zápasu | zdroj: TASR, youtube

Zápasník MMA Conor McGregor si stanovil podmienky, v rámci ktorých je ochotný presedlať na box a vyzvať šampióna Mayweathera.

Prvý bojovník v histórii, ktorý vlastní dva opasky UFC, Conor MCGregor, sa snaží dostať amerického boxera Floyda Mayweathera z dôchodku. Ten ukončil svoju kariéru v septembri 2015, keď zdolal v ostro sledovanom zápase Manyho Pacquaia. „Veľa boxerov by možno chcelo odísť do dôchodku, no musí bojovať. Ja bojovať nemusím,“ povedal americký boxér na tému možného návratu pre USA Today.

„Na bitke s Pacquaiom som zarobil 300 miliónov dolárov. Mám sa dobre, povedal som to aj predtým. Som šťastný so svojou pozíciou. Ešte raz, peniazmi ma nepresvedčíte. Zarábam, som zabezpečený. Robím premyslené kroky a ako som už neraz prehlásil, som rád, ako sa moja kariéra vyvinula,“ prehlásil Mayweather.



Provokácie medzi Mayweatherom
a McGregorom: Ja som slon, on je mravec!

V priebehu tohto týždňa kontroverzný boxer štipľavo okomentoval porovnávanie Conora McGregora s jeho osobou. Írsky "The Notorious" mu neostal nič dlžný a najnovšie ho nazval "vystrašeným". „Floyd reálnu bitku nechce. Chcem sto miliónov dolárov v hotovosti a budem s ním bojovať v rámci boxerských pravidiel. On sa skutočného boja totiž bojí,“ povedal McGregor. 

39 ročný Mayweather má za sebou 19- ročnú boxerskú kariéru. Zápasenie v ringu mu prinieslo majstrovské tituly v piatich rôznych kategóriách a celkový príjem v hodnote približne osemsto miliónov dolárov. Jeho prípadný zápas s McGregorom by bol údajne boxerským zápasom storočia. Pravdepodobnosť, že sa uskutoční, je však minimálna.