Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.)

sobota, 19. november 2016 10:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zranenie holennej kosti Casemiro stále nedoliečil a hoci pôvodné odhady hovorili o jeho návrate proti Atléticu, nastúpi najskôr o týždeň proti Gijónu. (as.com)

REAL MADRID: Zápas s Atléticom Madrid nevynechá Karim Benzema. Jeho meno figuruje v zápasovej nominácii, ale Zinedine Zidane neprezradil, či ho využije už v základe. (Goal.com)

SEVILLA: Možnú posilu si Los Rojiblancos vyhliadli v argentínskej lige. Kúpiť sa pokúsia ľavého obrancu Emmanuela Matíasa Masa, ktorý si už odkrútil aj debut v národnom drese. (fichajes.com)

MÁLAGA: Športový riaditeľ Fransesc Arnau priznal, že v lete mohol získať Maria Balotelliho. Bývalého forwarda Liverpoolu si však nemohol dovoliť pre jeho platové požiadavky, a tak žiari vo farbách Nice. (transfermarktweb.com)

REAL SOCIEDAD: Stopercentne zdravý je už Imañol Agirretxe. 29-ročný útočník v poslednom čase pre problémy s členkom trénoval individuálne. (futbol.as.com)

BETIS: Grécky obranca Dimitrios Siovas by sa mohol stať posilou Sevillčanov. 28-ročný reprezentant z Olympiacosu je vysoko na zozname vyhliadnutých posíl. (fichajes.net)

CELTA VIGO: 24-ročný útočník John Guidetti možno zamieri do anglickej ligy. Švéd v minulosti už pôsobil v Manchestri City a Stoke City a teraz si ho vyhliadol Sunderland. (fichajes.net)