Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.)

sobota, 19. november 2016 10:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Dnešný zápas so Southamptonom zrejme vynechá Philipe Coutinho. Dôvodom je ľahšie zranenie stehenného svalu, ktoré si privodil pri reprezentovaní. (Independent)

LIVERPOOL: Daniel Sturridge odohral osem ligových zápasov. Neskóroval v nich a navyše sa hovorí o jeho odchode. V hre je najmä AC Miláno s ponukou 25,5 milióna libier. (Mirror)

LIVERPOOL: Obavy fanúšikov a klubu o Adama Lallanu sa naplnili. 28-ročný záložník sa po ľahšom zranení nestihne dať dokopy a proti Southamptonu bude absentovať. (ESPN)

CHELSEA: Ocenenia pre hráča a manažéra mesiaca putovali na Stamford Bridge. Tešil sa Eden Hazard, ktorý v októbri trikrát skóroval, a Antonio Conte, ktorého tím nestratil ani bod. (Premierleague.com)

SWANSEA CITY: Do hry by sa už v najbližšom kole mal vrátiť krídelník Nathan Dyer. Toho doteraz držal mimo diania zranený členok, ktorý je pred duelom s Evertonom minulosťou. (BBC)

CRYSTAL PALACE: Zranenie kolena nepustí gólmana Stevea Mandandu do zápasu s Manchestrom City. K problému prišiel pri reprezentačnom tíme Francúzska. (sportsmole.co.uk)

SUNDERLAND: Štyri mesiace si nezahrá Lee Cattermole, ktorý sa musel podrobiť operácii bedrového kĺbu. Zákrok podstúpil v Amerike. (Guardian)

SUNDERLAND: 24-ročný útočník Celty Vigo John Guidetti možno zamieri na sever Anglicka. Švéd v minulosti už pôsobil v Manchestri City a Stoke City a teraz si ho vyhliadol David Moyes. (fichajes.net)