Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)

nedeľa, 20. november 2016 11:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Marco Reus z Borussie Dortmund sa možno vydá do Londýna. Záujem oňho javia The Gunners, a to najmä v prípade, že prídu o Alexisa Sáncheza. (Independent)

CHELSEA: 25-ročný stredopoliar Oscar je pod drobnohľadom viacerých celkov z Talianska. Jeho zamestnávateľ však predaj hráča nezvažuje a Antonio Conte plne počíta s jeho zotrvaním. (Goal.com)

CHELSEA & WEST HAM: Sezóna v MLS už skončila a Joe Cole by sa rád presunul do Londýna. Na nový ročník sa chce pripravovať s The Blues alebo Kladivármi, za ktorých hrával. (skysports.com)

LIVERPOOL: Medzi hviezdy ruskej ligy patrí krídelník Quincy Promes. Päťgólového strelca Spartaku Moskva chcú kúpiť Liverpoolčania, ale nepôjde to za menej ako 25 miliónov libier. (Mirror)

LIVERPOOL: Zranený Adam Lallana nevynechá len včerajší zápas so Southamptonom (0:0). Hrať nebude ešte v najbližších dvoch alebo troch kolách. (Express)

MANCHESTER CITY: Predčasne zo zápasu s Crystal Palace (2:1) odstúpil stopér Vincent Kompany. Bol to len tretí tohtosezónny štart a po zrážke vo vzdušnom súboji skončil po 36 minútach. (ESPN)

TOTTENHAM: Otáľanie s predĺžením zmluvy Harryho Kanea chce využiť Manchester United. Veľké šance sa mu však nedávajú, keďže strelec Spurs naďalej vyhlasuje, že sa chce stať na White Hart Lane legendou. (BBC)

SUNDERLAND: Medzi hráčov so 150 strelenými gólmi v Premier League sa včera zapísal Jermain Defoe. Gólom do siete Hullu City pri víťazstve 3:0 je ôsmym hráčom, ktorému sa to podarilo. (Daily Star)

STOKE CITY: Dobré výkony Joea Allena vyvolali reči o jeho odchode z Bet365 Stadium. Klub ich označil len za „špekulácie“ a waleského reprezentanta si ponechá. (Daily Star)