Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.)

nedeľa, 20. november 2016 11:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Sergio Ramos aj Karim Benzema začali včerajší zápas proti Atleticu Madrid (3:0) na lavičke. Francúzsky forward v 79. minúte aj zasiahol do hry, španielsky stopér zatiaľ na štart pripravený nebol. (Marca)

REAL MADRID: Španielska tlač informuje o tom, že do Realu pribudne ďalší waleský reprezentant. Má ísť o záložníka Aarona Ramseyho, ktorého cena by bola 25 miliónov libier. (sport.es)

BARCELONA: Trestuhodné spaľovanie príležitostí včera stálo Barçu dva body. Doma remizovala s Málagou 0:0, pričom k dispozícii nebol chorý Lionel Messi ani suspendovaný Luis Suárez. (sport.es)

LAS PALMAS: Trojtýždňový pobyt na listine zranených hráčov pred sebou má obranca Dani Castellano. Dôvodom je zranený stehenný sval zo zápasu s Betisom. (Marca)

SPORTING GIJÓN: 34-ročný útočník David Villa si možno zaspomína na začiatky svojej kariéry. Hráč New Yorku City je v kontakte so svojím materským klubom. (Goal.com)

EIBAR: Jubilejný stý gól v najvyššej súťaži včera strelili Los Armeros. To zároveň nebol jediný dôvod k spokojnosti. Tento zásah totiž znamenal víťazstvo nad Celtou Vigo 1:0. (mundodeportivo.com)