Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.)

pondelok, 21. november 2016 11:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Poklonu Marcelovi zložil Roberto Carlos, považovaný za jedného z najlepších ľavých bekov v histórii. „Je najlepším ľavým obrancom na svete. Futbal robí zábavným a je technickejší ako ja.“ povedala brazílska legenda na adresu 28-ročného rodáka z Ria. (Marca)

REAL MADRID: Mladík Martin Odegaard cíti, že by chcel začať hrávať a nevylúčil odchod z Realu. V hre je napríklad Rennes s dlhodobým záujmom o Nóra. (tribalfootball.com)

ATLÉTICO MADRID: Verejnosť by očakávala o niečo vyššie postavenie Atlética, čo môžu vylepšiť zimné nákupy. S príchodom do Madridu je spájaný záložník Milan Badelj z Fiorentiny, zadák Serge Aurier z PSG a stopér Niklas Süle patriaci Hoffenheimu. (todomercadoweb.es)

CELTA VIGO: Pravý obranca Hugo Mallo má otvorenú budúcnosť a zamieriť by mohol do Evertonu. Proti však hovorí relatívne čerstvo predĺžená zmluva v Galícii. (todomercadoweb.es)

BILBAO: Nabitá je po včerajšku tabuľka od tretieho po siedme miesto. Tímy oddeľujú len štyri body, o čo sa včera zaslúžili aj Baskovia víťazstvom nad Villarrealom 1:0, čo zariadil Raul Garcia. (Marca)

BETIS: Stopér Germán Pezzella je kľúčovou postavou sevillského tímu a v sezóne vynechal len 67 minút. Napriek platnému kontraktu do leta 2020 mu vedenie pripravuje nový a dlhší. (transfermarktweb.com)

OSASUNA: Až dnes proti Leganés sa do hry dostanú Pamplončania a nemusí pri tom byť brankár Nauzet Pérez. Toho na tréningu postihli svalové problémy. (mundodeportivo.com)