Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.11.)

pondelok, 21. november 2016 11:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zdravotné problémy sužujú Santiho Cazorlu. K zranenej achillovke sa najnovšie pridalo aj koleno, a tak vyhľadá špecialistu, u ktorého sa podrobí vyšetreniu a liečbe. (Daily Mail)

ARSENAL: Jack Wilshere by v januári mohol opustiť Emirates Stadium a zamieriť do Milána. Ponuku na 24-ročného záložníka chystá miestne AC. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Ďalší rok v Manchestri má pravdepodobne pred sebou Michael Carrick. Doteraz za tento klubu odohral 433 zápasov a vedenie mu pripravuje predĺženie zmluvy. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Pôsobisko by mohol zmeniť Julian Baumgartlinger z Bayeru Leverkusen. 28-ročný rakúsky záložník je pod drobnohľadom Červených diablov. (Mirror)

EVERTON: Pravý obranca Celty Vigo, Hugo Mallo, má otvorenú budúcnosť a zamieriť by mohol ku Karamelkám. Proti však hovorí relatívne čerstvo predĺžená zmluva v Galícii. (todomercadoweb.es)

LEICESTER CITY: Záložník Luka Milivojevič z gréckeho Olympiacosu zaujal pozornosť majstra Anglicka. Na srbského reprezentanta Leicester podá ponuku už v januári. (Mirror)

STOKE CITY: 22-ročný záložník Xeka svojimi kvalitami získava miesto v prvom tíme SC Braga a posunúť by sa mohol ešte ďalej. Záujem oňho majú The Potters. (teamtalk.com)

HULL CITY: Odchod od Tigrov plánuje Abel Hernandez a jeho kroky by smerovali do Birminghamu. Je totiž blízko dohody s Aston Villou, ktorá hrá v druhej lige. (Birmingham Mail)

MIDDLESBROUGH: Krátko pred zápasom s Chelsea (0:1) sa zranil ľavý bek George Friend. Problém zaviní hráčovu dlhšiu absenciu, konkrétne sa hovorí o 2 až 3 týždňoch. (klubový web)