Main Content

,,Ty bastard!,'' vynadal Ronaldo Kokemu za urážky o jeho sexualite

pondelok, 21. november 2016 13:01 | Autor: Martin Gregor

,,Ty bastard!,'' vynadal Ronaldo Kokemu za urážky o jeho sexualite
,,Ty bastard!,'' vynadal Ronaldo Kokemu za urážky o jeho sexualite | zdroj: © TASR

Sobotňajší šláger španielskej ligy medzi mestkými rivalmi Atléticom Madrid a Realom Madrid (0-3) sprevádzalo aj zopár ostrejších konfrontácii medzi hráčmi oboch tímov.

Vyvrcholením bola ostrá výmena názorov medzi Cristiano Ronaldom, autorom všetkých troch gólov zápasu, a stredopoliarom Atlética Madrid Kokem.

Televízii sa nepodarilo rozlúštiť, čím konfrontácia dvoch opôr mužstiev začala. Španielske Rádio Cope, ktoré citujú viaceré svetové média, však tvrdí, že vie presne, čo sa stalo.

Podľa informácii tohto rádia Cristiano Ronaldo prezradil v šatni svojim spoluhráčom, če mu španielsky reprezentant povedal.

,,Koke ma nazval teplošom,“ vysvetľoval. Keď ho spoluhráči požiadali  o podrobnosti opísal situáciu detailnejšie. ,,''Si teploš'', povedal mi. Ja som mu na to povedal, že ak sa stretneme v Madride (v meste pozn.red.), uvidí čo spravím.“

Následne mal Ronaldo Kokemu ešte ironicky dodať: ,,Povedal som áno, teploš. Ale veľmi bohatý, ty bastard!“

Ronalda provokácie Kokeho nerozrušili. Incident sa odohral v 63. minúte za stavu 0-1. Následne strelil Portugalčan ďalšie dva góly, ktorými zabezpečil jednoznačné víťazstvo Bieleho baletu.

Real Madrid si vďaka tomu vytvoril na čele ligy štvorbodový náskok pred Barcelonou. Atlético Madrid je až šieste so stratou deviatich bodov (a troch na tretiu Sevillu).