Main Content

,,Nenávidim ťa'', povedal Griezmann Ronaldovi, keď ho stretol v Miami

utorok, 22. november 2016 13:00 | Autor: Jakub Vaverka

,,Nenávidim ťa'', povedal Griezmann Ronaldovi, keď ho stretol v Miami
,,Nenávidim ťa'', povedal Griezmann Ronaldovi, keď ho stretol v Miami | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo sa cez víkend stal hrdinom madridského derby, keď vďaka jeho hetriku Real Madrid pochoval Atlético na vlastnom ihrisku (0:3). CR7 sa opäť o kúsok priblížil k vytúženej Zlatej lopte a teší sa veľkej popularite medzi fanúšikmi. U jeho súperov je to však už o niečo horšie.

Už dnes francúzsky futbalový magazín France Football plánuje zverejniť exkluzívne interview s Cristianom Ronaldom. Rodák z ostrova Madeira bude mať čoskoro za sebou jeden z najhviezdnejších rokov svojej kariéry. S Realom Madrid vyhral prestížnu Ligu majstrov, s Portugalskom Euro.

K tomu treba pridať individuálne trofeje, veľkú šancu na Zlatú loptu a MS klubov, ktoré Biely Balet čakajú o niekoľko týždňov. 31- ročný portugalský krídelník je favoritom prestížnej ankety France Footballu. Jeho najväčším sokom v boji o Zlatú loptu by mal opäť byť argentínsky mág z Barcelony Lionel Messi.

France Football zverejnil niekoľko útržkov pripravovaného exkluzívneho rozhovoru. V jednom z nich CR7 hovorí o vtipnej príhode z leta. Real Madrid porazil vo finále Ligy majstrov Atlético Madrid, Portugalsko zdolalo vo finále Eura Francúzov. V oboch prípadoch sa z výhry radoval Ronaldo a na druhej strane bol sklamaný Antoine Griezmann.

Ronaldo prezradil, čo mu Francúz povedal, keď v lete na seba natrafili. „Je to vtipné, pretože krátko po finále som sa s Griezmannom stretol v reštaurácii na dovolenke v Miami. Bol so svojou snúbenicou, prišiel k môjmu stolu a s úsmevom povedal: Nenávidím ťa.“

Faktom je, že nebyť  „Ronaldových“ tímov, kanonierovi Atlética Madrid by v roku 2016 zrejme neprischol prívlastok večne druhý. Griezmann však svoje slová Ronaldovi určite myslel skôr humorne a nie ako urážku.