Main Content

Rus provokuje McGregora s Mayweatherom: Rozpučim ich, Conor je kurací írsky chlapec!

utorok, 22. november 2016 12:50 | Autor: Jakub Vaverka

Rus provokuje McGregora s Mayweatherom: Rozpučim ich, Conor je kurací írsky chlapec!
Rus provokuje McGregora s Mayweatherom: Rozpučim ich, Conor je kurací írsky chlapec! | zdroj: © TASR

Vo svete bojových športov je na dennom poriadku, že si bojovníci medzi sebou vymieňajú štipľavé odkazy. Aktuálnym provokatérom je ruský účastník UFC Khabib Nurmagomedov, ktorý poslal svoje ostré slová šampiónom - McGregorovi a Mayweatherovi.

Khabib Nurmagomedov zdolal v rámci UFC 205 Michalea Johnsona a vo veľkom sa snaží, aby mu organizácia pridelila zápas o cenný opasok. Nie je tajomstvom, že jeho cieľom je vynútenie si bitky s Conorom McGregorom. Írsky bojovník sa zatiaľ interesu Nurmagomedova nevenoval, ruský zápasník sa na seba snaží uprieť pozornosť.

Rus pohrozil, že ak mu UFC nepridelí zápas o opasok, odíde. 28- ročný rodák z Dagestanu najnovšie odkázal McGregorovi prostredníctvom sociálnej siete Twitter štipľavé slová. Nezabudol ani na boxerskú legendu Floyda Mayweathera.

Vo veľkom mu totiž vadí, že verejnosť hovorí len o prípadnom zápase McGregora s Mayweatherom, pričom naňho sa zabúda. „Médiá, všetky hovoria len o tom kuracom írskom chlapíkovi a Floydovi Mayweatherovi. Rozpučím týchto dvoch v rovnakom čase. Dosť bolo sra*iek,“ reprodukoval Rusove slová portál Booty Elbow.

Všeobecne sa očakáva, že práve Khabib Nurmagomedov bude najbližším súperom Conora McGregora. The Notorious zatiaľ na slová rodáka z Machačkaly nereagoval, ale je reálne, že v najbližších dňoch môžeme očakávať odpoveď. Spomínaný prípadný duel medzi McGregorom a Mayweatherom je pomerne nereálny. Američan sa nechce vrátiť do zápasového kolotoča, pričom Ír požaduje v prípade prechodu na box „motivačnú čiastku“ v podobe 100 000 000 dolárov.