Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.)

utorok, 22. november 2016 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Gaël Clichy veľmi pravdepodobne ako voľný hráč odíde do Neapola, Marseille alebo PSG. City už majú vyhliadnutú aj možnú náhradu – Alexa Sandra z Juventusu, ktorý je dostupný za výkupnú klauzulu 25,6 milióna libier. (calciomercato.com)

ARSENAL: Novú zmluvu včera oficiálne podpísal Héctor Bellerín. 21-ročný obranca na papieri spečatil spoluprácu do konca sezóny 2022/23. (Telegraph)

ARSENAL: FC Turín sa pýši novou hviezdou a bude mať čo robiť, aby ju udržal. Ide o útočníka Andreu Belottiho, ktorý v 11 zápasoch skóroval desaťkrát a zaujímajú sa oňho Kanonieri. (Daily Star)

CHELSEA: Zoznam potenciálnych posíl Chelsea doplnil záložník Leander Dendoncker z Anderlechtu Brusel. Defenzívne orentovaný Belgičan však má nápadníkov výrazne viac. (Daily Star)

LIVERPOOL: Druhá priečka je aj zásluha 5-gólového Roberta Firmina. Ten je navyše rozhodnutý v klube zotrvať: „Nechcem ísť nikam, pretože s Liverpoolom dokážeme veľké veci.“ Okrem toho verí, že by sa mohol stať „liverpoolskym Neymarom“. (Express)

TOTTENHAM: Štvortýždňový pobyt na maródke Erika Lamelu sa ešte neskončil. Nezahrá si ani v zápase Ligy majstrov s Monakom na francúzskej pôde. (ESPN)

LEICESTER CITY: Dnešný zápas s Clubom Brugge podľa všetkého vynechá Islam Slimani. Alžírsky útočník má zranený lýtkový sval, pre ktorý už chýbal aj proti Watfordu. (sportsmole.co.uk)

HULL CITY: Obranca Andrew Robertson chýba od polovice októbra a podľa čerstvých odhadov by sa mal vrátiť v decembri. Zranený členok si tak vyžiada štvortýždňovú rekonvalescenciu. (sportsmole.co.uk)

SUNDERLAND: Pozitívnu správu dostali Čierne mačky. Absencia Jan Kirchhoffa, spôsobená stehenným svalom, končí a v najbližšom kole si môže odkrútiť svoj piaty tohtosezónny štart. (klubový web)