Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.11.)

utorok, 22. november 2016 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Nevoľnosť vyradila Lionela Messiho zo zápasu proti Málage (0:0), ale dlhšie následky mať nebude. Stredajší zápas v Glasgowe v rámci Champions League stíha. (skysports.com)

REAL MADRID: Hrot útoku si Cristiano Ronaldo proti Atléticu užil tromi gólmi. Zinedine Zidane však o tomto poste ešte jasno nemá: „Cítil sa tam dobre, to my vieme, ale uvidíme do ďalších zápasov.“ Zároveň po zápase vyzdvihol aj výkon Isca na pozícii v strede. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Zaujímavú štatistiku vytiahli médiá. Prehra s Realom bola už štvrtým ligovým zápasom po sebe bez čistého konta, čo ešte Diego Simeone na lavičke nazažil. (Reuters)

VILLARREAL: Po ťažkom nedeľnom zápase s Bilbaom (0:1) sa tím pripravuje na štvrtkový duel v Zürichu. Coach Fran Escriba priznáva, že na to pri skladbe zostavy vôbec nemyslel. Verí, že napriek ligovej prehre mužstvo zvládne zápas Európskej ligy. (Football-España.net)

REAL SOCIEDAD: Podľa slov trénera Eusebia prežíva La Real „skvelý moment“. Z posledných 4 zápasov má 4 víťazstvá, pričom inkasoval len raz. To mu dodáva sebavedomie aj na nedeľu, kedy bude čeliť Barcelone. (Football-España.net)

VALENCIA: Plány na znovuzrodenie ostávajú len rečami a fanúšikovia žiadajú odchod majiteľa Petra Lima. Stalo sa tak po domácej remíze s poslednou Granadou a Limova dcéra následne rozpútala s fanúšikmi mediálnu vojnu, v ktorej im odkazuje, že nemajú vplyv na rozhodnutia majiteľa. (ESPN)

LEGANES: Lega z predmestia Madridu v zápase dvoch zachraňujúcich sa mužstiev zdolali Osasunu 2:0. Šlo o štvrté víťazstvo v sezóne a v tabuľke poskočili na 15. miesto, štyri body nad zónou zostupu. (sport.es)