Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.)

streda, 23. november 2016 10:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Niekoľko týždňov si podľa prvých správ nezahrá Vincent Kompany. Ten sa veľmi nešťastne vrátil do hry proti Crystal Palace, keď si po polhodine zranil koleno. (BBC)

LIVERPOOL: 36-ročný Steven Gerrard je stále bez práce, ale ponuku trénovať Milton Keynes Dons odmietol. Namiesto toho by sa po odchode z Los Angeles Galaxy chcel stať súčasťou trénerského tímu The Reds. (ESPN)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: Spolu až 40 miliónov libier sú Liverpoolčania ochotní zaplatiť za obrancu Virgila van Dijka a stredopoliara Sama McQueena. Obaja patria Svätcom. (metro.co.uk)

LEICESTER CITY: Belgický Genk si poistil záložníka Onyinyeho Ndidiho novou zmluvou. 19-ročný Nigerijčan je však naďalej spájaný s odchodom a v hre sú najmä The Foxies. (Goal.com)

LEICESTER CITY: Úspech v podobe postupu zo skupiny Champions League oslavuje tím Claudia Ranieriho. Domáci triumf nad Clubom Brugge 2:1 udržal neporaziteľnosť Leicesteru, navyše mu zaistil prvú priečku v skupine G. (BBC)

TOTTENHAM: Rokovania o novej zmluve s Hugom Llorisom boli prerušené. Gólman vraj nemá čo náhliť a treba sa sústrediť na futbal. Vzhľadom na platnosť kontraktu do leta 2019 sa však bude musieť vyjednávanie čoskoro obnoviť. (skysports.com)

SWANSEA CITY: Rušno je okolo 24-ročného krídelníka Modouho Barrowa. Reprezentant Gambie je v hľadáčiku Leicestru City či Southamptonu, ale Labute jeho predaju príliš naklonené nie sú. (Mirror)

WEST HAM: Valencia CF oficiálne oslovila Kladivárov a Juventus so záujmom o Simoneho Zazu. Taliansky útočník hosťuje z Turína v Londýne a ani jeden klub s ním do budúceho ročníka príliš nepočíta. (talksport.com)

WEST HAM: Po odchode z Interu Miláno by si mohol Roberto Mancini nájsť nového zamestnávateľa. Poškuľuje po ňom 17. tím Premier League, zvažujúci výmenu Slavena Bilića. (calciomercato.com)

SUNDERLAND: Zranenie stehenného svalu odpísalo Jasona Denayera zo zápasu s Hullom City (3:0) v 83. minúte. 21-ročný stopér má teraz pred sebou podrobné vyšetrenia. (chroniclelive.co.uk)