Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.)

streda, 23. november 2016 10:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 24-ročný stopér Mattia De Sciglio pravdepodobne už v januári odíde z AC Milána a posilniť by mohol Kataláncov. Tí sa intenzívne zaujímajú o posily do defenzívy. (Transfermarkt.co.uk)

BARCELONA: Zápas Ligy majstrov so Celticom okrem Lionela Messiho nevynechá ani Gerard Piqué. Doteraz marodoval so zranenou nohou, ale cestu do Glasgowa absolvoval. (sport-english.com)

REAL MADRID: Postup zo skupiny si bez problémov zaistil Real. Víťazstvo na pôde Sportingu Lisabon znamená, že spoločne s Dortmundom sa pozrie do ďalšej fázy, hoci mu priebežne stále patrí druhé miesto s dvojbodovým mankom. (Mirror)

CELTA VIGO: Doliečený členok hlási záložník Fabián Orellana, a hoci v lige nehral proti Valencii ani Eibaru, štvrtkovú Európsku ligu a v nej Standard Liége stíha. (Uefa.com)

VALENCIA: Los Che oficiálne oslovili West Ham a Juventus so záujmom o Simoneho Zazu. Taliansky útočník hosťuje z Turína v Anglicku a ani jeden celok s ním do budúceho ročníka príliš nepočíta. (talksport.com)

MÁLAGA: Problémy má brankár Carlos Kameni. Mimo tréningu ho drží ľahšie svalové zranenie a netrpezlivo sa očakáva, či nastúpi v sobotu proti Deportivu La Coruña. (sport.es)

MÁLAGA: Oficiálne predĺženie zmluvy stredopoliara Juanpiho Añora bude čoskoro hotovou vecou. Rokovania sú v plnom prúde a uberajú sa správnym smerom. (Marca)