Main Content

Gyömbér môže po návrate začať rovno na slávnom štadióne, kde sa zranil

streda, 23. november 2016 10:46 | Autor: Filip Chudý

Gyömbér môže po návrate začať rovno na slávnom štadióne, kde sa zranil
Gyömbér môže po návrate začať rovno na slávnom štadióne, kde sa zranil | zdroj: © TASR

Náš futbalista Norbert Gyömbér sa vracia po zranení na trávniky. A môže dokonca na mieste, kde to veľmi dobre pozná a kde sa nedávno aj zranil.

Slovenský reprezentant Norbert Gyömbér sa vrátil do tréningového procesu Delfina Pescara 1936, kde hosťuje z AS Rím, o čom informovali viaceré talianske médiá. Portál pescaracalcio.com priniesol správu, že sa zapojil do tréningového procesu spolu s francúzskym útočníkom Jeanom-Christopheom Bahebeckom, ktorý v Pescare hosťuje z ďalšieho popredného európskeho klubu, ktorým je Paríž St.-Germain.

Gyömbér sa zranil ešte v polovici septembra v súboji proti Laziu Rím, pričom odvtedy na trávnikoch absentoval. Zlomenina lýtkovej kosti mu nedovolila zasiahnuť ani do štyroch ostatných duelov slovenskej reprezentácie.

A hoci tesne po zranení informovali talianske médiá, že Gyömbér bude chýbať približne len mesiac, jeho pauza sa zdvojnásobila. „Tvrdo na sebe pracujem. Myslím, že už po reprezentačnej prestávke sa budem môcť vrátiť,“ citoval ešte pred novembrovou reprezentačnou prestávkou Gyömbéra web corrieredellosport.it. Ak by všetko išlo podľa ideálneho scenára, náš reprezentant by mohol vrátiť presne tam, kde sa predtým zranil, čiže na Olympijskom štadióne v Ríme.