Main Content

Provokačný odkaz pre McGregora: ,,Nebuď vyplašené kura!''

štvrtok, 24. november 2016 17:33 | Autor: Jakub Vaverka

Provokačný odkaz pre McGregora: ,,Nebuď vyplašené kura!''
Provokačný odkaz pre McGregora: ,,Nebuď vyplašené kura!'' | zdroj: © TASR

Ruský zápasník Khabib Nurmagomedov chce zápasiť v rámci UFC o cenný opasok s Connorom McGregorom. Pomôžu mu v tom urážky a hra na city?

Nurmagomedov pred pár dňami uprel na seba pozornosť športového sveta, keď prehlásil, že by McGregora a bývalého boxera Mayweathera rozdrvil. Íra navyše nazval kuracím chlapcom. Na Rusove komentáre The Notorious neodpovedal, Nurmagomedov udrel opäť.

„Conor, teraz si šampión a potrebuješ so mnou zápasiť. Ak ujdeš vždy, ako sa pozrieš do zrkadla, tak nebudeš rešpektovať sám seba. Nebudú ťa rešpektovať tvoje deti, tvoji priatelia a ani tvoja rodina. Zomri ako Samurai, nebuď vyplašené kura. Viem, že som pre teba ťažký súper, ale si šampión a musíš so mnou bojovať. Je to okej. Zomri ako írsky bojovník, neutekaj ako kurča. Írski ľudia majú za sebou dlhú históriu bojovania. Musíš ich reprezentovať s rešpektom,“ uverejnil Rus na svojom profile na sociálnej sieti Twitter správu, ktorú poslal McGregorovi. K nej pridal popis: "Som stará škola a chcem to ako chlap proti chlapovi. On však so skutočným mužom nechce mať nič. Čas pohnúť sa ďalej."

Samotný The Notorious si odkaz podľa priloženého obrázka prečítal, ale neunúval sa odpovedať. Práve naopak. Nurmagomedova ešte viac vyprovokoval, pretože uverejnil príspevok s vtipnou fotografiou a popisom: „Dobrý deň, rád by som si objednal nejakú súťaž, pretože nemám žiadnu.“

Dá sa očakávať, že snaha Nurmagomedova upútať McGregora neustane. Rus jednoducho potrebuje ostro sledovaný duel a lepšieho súpera ako kontroverzného Íra si vybrať ani nemohol. McGregor informoval, že si plánuje dať so zápasmi MMA dlhšiu pauzu. Dokonca sa špekuluje o jeho prechode na wrestling. V prípade kvalitne ohodnotenej ponuky však Rusovu výzvu zrejme neodmietne.