Main Content

Uvidíme Conora McGregora vo wrestlingu?

piatok, 25. november 2016 14:14 | Autor: Jakub Vaverka

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: YouTube

Odkedy Conor McGregor zdolal v rámci UFC 205 Eddieho Alvareza, mediálna pozornosť okolo jeho osoby neutícha. Vo veľkom sa riešia jeho komentáre, príspevky na sociálnych sieťach či meno ďalšieho súpera. Najnovšie sa špekuluje, že McGregor možno s MMA skončí a dá sa na wrestling.

Jediný zápasník v MMA svete, ktorý má na svojom konte dva cenné opasky naraz, by mohol seriál UFC opustiť. Údajne má ponuku z wrestlingu, z organizácie WWE. „Všetko je to otázka biznisu. Ak prídu s konkrétnu ponukou, budeme ochotní počúvať. Sme tu. Majú na to ľudí, tí ľudia môžu zavolať. Môžeme s nimi konverzovať,“ povedal McGregorov manažér Audie Attar pre americkú televíziu ESPN.

Samotný McGregor sa k slovám svojho manažéra nevyjadril. Nie je to však dávno, čo vyvolal ohľadom tejto témy rozruch.  Pred duelom UFC 202 proti Diazovi sa do všetkých wrestlerov a celkovo do tohto športu poriadne obul: „Títo chlapci z WW sú srá*i. Aby som bol úprimný, týchto srá*ov by som rozmetal.“

Kontroverzný Ír skutočne nemá o účastníkoch wrestlingu vysokú mienku. „Kto je tam hlavnou hviezdou? John Cena? Má 40 rokov a chodí tam dookola v oranžovom tričku, pričom hovorí, že ho nik nevidí. Je to veľký tučný 40- ročný skrachovaný idiot Mr.Olympia. Viete, čo tým myslím?“ soptil.

Následne sa McGregor za svoje slová ospravedlnil. „Nechcel som prejaviť dešpekt voči fanúšikom WWE. Čo som chcel povedať je fakt, že by som celú tamojšiu súpisku prefackal. Počas nedelí dvakrát,“ uviedol vtedy na sociálnej sieti Twitter The Notorious.

Je otázne, ako by írsky bojovník komentoval wrestling teraz. Navyše, keď jeho manažér priznal reálnu možnosť rokovaní s asociáciou WWE. McGregor, ktorý po bitke s Alvarezom prehlásil, že ho čaká od zápasov dlhšia prestávka, je momentálne spájaný s viacerými možnými súpermi. Najčastejšie s ambicióznym Rusom Khabibom Nurmagomedovom.