Main Content

Správy dňa z Primera División (24.11.)

štvrtok, 24. november 2016 14:55 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z Primera División (24.11.)
Správy dňa z Primera División (24.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Lekársky tím má plné ruky práce s Garethom Baleom a Marcelom. Obaja predčasne striedali v zápase so Sportingom (2:1) a ich štart proti Gijónu je ohrozený. (BBC)

REAL MADRID: Tréningy s tímom opäť absolvuje aj záložník Casemiro, ktorý mal zlomenú lýtkovú kosť a nehral od septembrového duelu s Espanyolom. (skysports.com)

BARCELONA: Médiá vo veľkom šírili špekulácie o prestupe do Lionela Messiho do Manchestru City. Tréner Luis Enrique však tieto fámy rezolútne popiera. (Guardian)

BARCELONA: Obvinenia z korupcie pri prestupe zo Santosu do Barcelony nie sú maličkosťou. Žalobca totiž pre Neymara žiada dva roky väzenia a k tomu pokutu 10 miliónov eur, zatiaľ čo vtedajšiemu prezidentovi Barçy Sandrovi Rosellovi navrhnuje trest dvojnásobne dlhší. (Telegraph)

ATLÉTICO MADRID: Záver sezóny stále môže záložník Augusto Fernández stihnúť. Začiatkom týždňa však absoloval druhú operáciu kolenných väzov a čaká ho ešte dlhá pauza. (mundodeportivo.com)

DEPORTIVO: 24-ročný záložník Luis Alberto neprežíva v Laziu Rím práve podarené časy a mohol by sa opäť sťahovať. Bývalého hráča Liverpoolu láka prestup do severozápadného Španielska. (mundodeportivo.com)

GANADA: 33-ročný útočník David Barral si poriadne zavaril na nedávnom tréningu. Dostal sa do konfliktu so spoluhráčom, ktorého následne udrel a klub ho za toto vyčíňanie suspendoval. (Marca)

LEGANÉS: Hrdina stretnutia s Osasunou, kde dal oba góly, je zranený do konca sezóny. Rober Ibañez striedal v 86. minúte a vyšetrenia odhalili pretrhnutý predný skrížený väz. (futbol.as)

LEGANÉS: Pätnásty celok ligy hlási zranenia ďalších dvoch futbalistov. Zadným radom bude štyri mesiace pre zlomenú nohu chýbať Diego Rico a až budúci kalendárny rok sa vráti Alexander Stymanowski po doliečení kolena. (Marca)