Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.11.)

piatok, 25. november 2016 11:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Návrat do Milána sa spomína v súvislosti so záložníkom Mateom Kovačićom. Chorvátsky reprezentant a bývalý hráč Interu je teraz pod drobnohľadom AC. (futbol.as.com)

BARCELONA: El Clásica by sa podľa všetkého mohol zúčastniť aj Andrés Iniesta. Ten začal trénovať s loptou a problém s kolennými väzmi sa zdá byť vyriešený. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: Madridčania v Champions League v stredu pokorili PSV Eindhoven, ale prišli pritom o Filipeho Luisa. Ten si privodil svalové zranenie a čaká na výsledky vyšetrení. (sports.yahoo.com)

SEVILLA: Ešte minimálne v dvoch zápasoch bude chýbať Samir Nasri. Nezahrá si zajtrajší ligový zápas s Valenciou a ani stredajší zápas Copa Del Rey Formenterou. (Goal.com)

VALENCIA: Felipe Melo bol údajne na odchode z Interu Miláno a posilniť mal Netopierov. Taliansky klub tieto správy poprel a zo Španielska vraj nedostal žiadnu ponuku. (superdeporte.es)

CELTA VIGO: Pravý obranca Hugo Mallo si pre trest nezahrá štyri zápasy. V ostatnom ligovom kole dostal červenú kartu, po ktorej ešte nemiestnymi poznámkami urazil rozhodcu. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Holandský krídelný útočník Ryan Babel chýbal na poslednom tréningu. Dôvodom je zranený stehenný sval, ktorý ohrozuje aj jeho štart proti Malage. (mundodeportivo.com)

EIBAR: Los Armeros hlásia predĺženie zmluvy s 33-ročným brankárom Asierom Riesgom. Jej platnosť je do konca sezóny 2018/19. (Marca)