Main Content

Bývalý hráč AS Trenčín v hľadáčiku Manchestru United

piatok, 25. november 2016 14:33 | Autor: Dávid Lech

Bývalý hráč AS Trenčín v hľadáčiku Manchestru United
Bývalý hráč AS Trenčín v hľadáčiku Manchestru United | zdroj: © TASR

Manchester United si vyhliadol novú posilu. Ide o talentovaného mladíka, ktorý len prednedávnom obliekal dres AS Trenčín.

Napriek interesu viacerých špičkových klubov na čele s Chelsea Londýn sa minulý rok Leon Bailey rozhodol pre odchod z Trenčína do Belgicka, kde sa zaradil medzi najväčšie hviezdy Genku. Talentovaný Jamajčan sa po novom ocitol v hľadáčiku ďalšieho svetového veľkoklubu, o služby šikovného futbalistu javí záujem Manchester United.

Bailey patrí medzi najžiadanejších futbalových talentov v Európe a Jose Mourinho niekoľkokrát (podobne ako keď bol tréner Chelsea) vyslal tím skautov pozorovať jeho výkony.

Talentovaný futbalista má ale v prípade svojho prestupu jasné podmienky.  „Ak by som mal opustiť Genk, bolo by to len do klubu, kde by som hral pravidelne. Ak ma chce Manchester United podpísať, ale neuistí ma o tom, že budem hrať pravidelne, odmietnem ich. Je to jednoduché,“ cituje slová bývalej trenčianskej opory dailymail.co.uk.  

Prestupová čiastka za mladíka by sa mala pohybovať zhruba okolo 20 miliónov libier, čo je v prepočte približne 23,5 miliónov eur. Cenený futbalista ale ešte raz zdôraznil svoje podmienky prestupu. „Neopustím Genk, ak mi niekto negarantuje hru v základnej zostave. Mám 19 rokov a potrebujem hrať, aby som napredoval.