Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.11.)

sobota, 26. november 2016 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Osobné dôvody zapríčinili absenciu Aleixa Vidala na poslednom tréningu Kataláncov. 27-ročný Španiel však je fit a pripravený na ďalšie zápasy. (ESPN)

BARCELONA: Zajtra večer sa Barça predstaví na pôde Realu Sociedad. Pred zápasom však hlási jedno zranenie – hrať nebude Arda Turan pre vysokú teplotu. (Marca)

REAL MADRID: Preventívne bude zo zostavy na Sporting Gijón vynechaný Raphaël Varane. Pre menšie zdravotné problémy netrénoval a klub ho chce ušetriť na duel s Barcelonou. (AS.com)

REAL MADRID: Dobrú aj zlú správu priniesol včerajší tréning Realu. Pepe je po svalovom zranení v poriadku a naplno trénuje, avšak zranil sa Fabio Coentrão. Trápia ho svalové problémy. (sport.es)

ATLÉTICO MADRID: Zajtrajší zápas na pôde Osasuny sa nebude týkať Fernanda Torresa. Dôvodom je svalové zranenie, pričom presná dĺžka liečenia známa nie je. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros plánujú zisk 21-ročného záložníka Thomasa Lemara z AS Monaco. Nepôjde však o lacnú záležitosť, keďže počas leta odmietol viaceré veľkokluby. (futbol.as.com)

VILLARREAL: Stret vo vzdušnom súboji odpísal Denisa Čeryševa z najbližšieho ligového kola. Zranenie hlavy si odniesol zo stretnutia s Zürichom a zajtra proti Alavésu hrať nebude. (mundodeportivo.com)

GIJÓN: Sporting sa pripravuje na zápas s Realom Madrid, a ten vynechá brankár Ivan Cuéllar. Svalové zranenie ho prinúti stretnutie sledovať maximálne z tribúny. (todomercadoweb.es)