Main Content

Duda hviezdou ME do 21 rokov? Hapal to pripustil!

sobota, 26. november 2016 12:18 | Autor: Filip Chudý

Duda hviezdou ME do 21 rokov? Hapal to pripustil!
Duda hviezdou ME do 21 rokov? Hapal to pripustil! | zdroj: © TASR

Slovenská reprezentácia do 21 rokov by mohla získať veľkú posilu, ktorou by mohol byť Ondrej Duda. Média v organizátorskej krajine ho už označujú za možnú hviezdu turnaja.

Už na budúci týždeň sa budú žrebovať základné skupiny na ME do 21 rokov 2017, ktoré sa uskutočnia v Poľsku. Médiá u našich severných susedov turnaju venujú patričnú pozornosť, portál pilkanozna.pl. dokonca vybral hráčov, ktorí by mohli byť hviezdami turnaja a medzi nich zaradil aj nášho Ondreja Dudu.

Ten sa ocitol v takej spoločnosti, ako je taliansky brankár Gianluigi Donnarumma (AC Miláno), švédsky stopér Victor Lindelöf (Benfica Lisabon) či srbský krídelník Lazar Markovič (Sporting Lisabon). „Z jeho účinkovania v poľskej lige vieme aký potenciál a schopnosti sa skrývajú v tomto Slovákovi. Nie náhodou bol spájaný s veľkoklubmi rangu Interu Miláno. Futbal hrať vie, pričom ak sa vráti do formy spred dvoch rokov, ťažko na turnaji v Poľsku nájdeme obrancu, ktorý ho dokáže zastaviť,“ napísal daný web na Dudovu adresu.

No problém je v tom, že hoci Ondrej Duda vekovo ešte do 21-tky patrí, jej členom nie je, keďže Ján Kozák si ho zobral do svojho košiara ešte pred kvalifikáciou poľských ME, ostatných hráčov Pavlovi Hapalovi nechal. No tréner našej 21-tky pripustil, že o Dudu má záujem. „Mám to v hlavne, o čom som sa bavil aj s Jánom Kozákom. Možnosť, že posilní 21-tku na ME existuje, no ešte som sa s hráčom o tom nebavil,“ povedal pre denník Šport Hapal.