Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.11.)

utorok, 29. november 2016 07:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci sú v lige na 2. priečke, ale strácajú šesť bodov. Španielska tlač informuje, že takto ďaleko od líderskeho postu boli naposledy v máji 2012, rovnako za Realom Madrid. (Marca)

BARCELONA: Krátkodobá bola absencia záložníka Ardu Turana. Tomu zabránila v ceste do San Sebastiánu len teplota a od včera opäť trénuje s celým tímom. (Telegraph)

BARCELONA: Jordi Alba dohral zápas s Realom Sociedad so zranenou nohou a jeho štart v El Clásicu je ohrozený. Lepšie je na tom Gerard Piqué. Ten skončil spomenutý zápas so zraneným členkom, ale do soboty bude fit. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Antoine Griezmann priznal, že o prestup do PSG a Realu Madid záujem nemá. Iná by bola situácia v prípade Barcelony alebo anglickej ligy, kde by raz chcel zakotviť. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Ofenzívny záložník Suso na seba v AC Miláne upriamil pozornosť a teraz sa mu ponúkajú možnosti na prestup. Jednou z nich je aj červeno-biely celok z Madridu. (calciomercato.com)

REAL SOCIEDAD: Forward Imañol Agirretxe mal byť na pondelkový duel s Deportivom La Coruña pripravený. Prišlo však nové zranenie, svalové, a niekoľko dní si ešte počká. (Marca)

LEGANES: Sezóna 2016/17 sa pre brankára Jona Andera Serantesa končí. Dôvodom je vážne poškodenie kolenných väzov, ktoré tak skoro dokopy nedá. (Marca)