Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.)

streda, 30. november 2016 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Operáciu zraneného členka má za sebou Gareth Bale. Po zranení zo zápasu so Sportingom Lisabon ho ešte čakajú dva mesiace pokoja. (Mirror)

BARCELONA: Definitívne je Andrés Iniesta na El Clásico pripravený. Barcelonská ikona už môže trénovať s tímom a do víkendu sa problémov s kolenom určite zbaví. (skysports.com)

SEVILLA: Zisk záložníka Stevena N'Zonziho si zaumienil Juventus Turín. Prestupová čiastka zatiaľ známa nie je a proti Talianom hovorí aj zmluva do roku 2019, ktorú v Andalúzii má. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Krátko pred začiatkom pohárového stretnutia s Leganés (3:1) vypadol zo zostavy Enzo Pérez. Argentínskeho záložníka odpísalo zranenie stehenného svalu. (superdeporte.es)

MÁLAGA: Copa del Rey dnes ponúkne andalúzsky súboj Los Boquerones na pôde Cordoby. Nezúčastní sa ho forward Sandro Ramírez, a to pre svalové zranenie. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Turcos včera v Pohári podľahli Betisu 0:1 a k dispozícii bol aj Joselu. Ten sa pri hosťovaní zo Stoke City zranil po 24 minútach debutu a včera odohral záverečných 22. (Marca)

GRANADA: Týždeň ostal v „béčku“ vyradený David Barral. Dôvodom bola agresivita na tréningu, počas ktorej udrel jedného zo spoluhráčov a za to bol potrestaný. (ESPN)