Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.12.)

štvrtok, 1. december 2016 08:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Premiéru v základnej zostave si odkrútil Martin Ødegaard. Zahral si v Copa del Rey proti Leonese a pri víťazstve 6:1 odohral plných 90 minút. (Mirror)

REAL MADRID: Trochu dlhšia bude nakoniec absencia Garetha Balea, oproti pôvodným odhadom. Walesan si po operácii členka nezahrá tri týždne. (AS.com)

BARCELONA: Zranenie stehenného svalu doliečil Samuel Umtiti a nastúpil na včerajší pohárový zápas proti Herculesu. Barça nečakane na pôde treťoligistu len remizovala 1:1. (klubový web)

BARCELONA: Kalendárny rok 2016 sa z futbalového pohľadu predčasne skončil pre beka Jéremyho Mathieuho. Toho trápia svalové problémy, ku ktorým sa pridružili aj komplikácie. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Posilu do brány si vyhliadol Arsenal. 23-ročný Slovinec Jan Oblak má pre svojho zamestnávateľa hodnotu 85 miliónov libier, čo sa zdá Londýnčanom priveľa. (Mirror)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Dvojtýždňovú prestávku spôsobenú stehenným svalom má pred sebou stredopoliar Bruno Gama. 29-ročný Portugalčan nedohral víkendový zápas s Malagou. (futbol.as.com)

OSASUNA: Stopér Cristian Zaccardo by si mohol vyskúšať španielsku ligu. Ostrieľaný futbalista talianskeho Carpi, hosťujúci vo Vicenze, má skúsenosti z AC Milána či Wolfsburgu. (transfermarktweb.com)

LEGANÉS: Zranenie kolena ukončilo sezónu gólmanovi Jonovi Anderovi Serantesovi, a tak musí prísť nový muž do brány. Dohodnutý je vraj Iago Herrerín z Bilbaa, hoci kandidátmi mali byť aj David Soria zo Sevilly a Jaume Domenech z Valencie. (tribalfootball.com)