Main Content

VIDEO: Kde sú hranice? Tréner vynadal rozhodcovi v KHL neskutočne vulgárnym spôsobom

štvrtok, 1. december 2016 17:28 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: Kde sú hranice? Tréner vynadal rozhodcovi v KHL neskutočne vulgárnym spôsobom
VIDEO: Kde sú hranice? Tréner vynadal rozhodcovi v KHL neskutočne vulgárnym spôsobom | zdroj: Youtube

Zápas medzi Neftechimikom Nižnekamsk a Sibirom Novosibirsk obletel hokejový svet. Ako inak, postaral sa o to kontroverzný tréner Andrej Nazarov, ktorý si pri výmene názorov s rozhodcom (opäť) nedával servítku pred ústa.

Všetko to začalo atakom známeho „zlého muža“ Novosibirsku Jevgenija Arťuchina, ktorý tvrdým stretom zložil k ľadu Pavla Porjadina. Svojho spoluhráča sa rozhodol zastať Nikita Kvarťaľnov, ktorý sa v bitke chcel popasovať s o 16 centimetrov vyšším a 25 kilogramov ťažším súperom.

Za bitku od hlavného rozhodcu obaja dostali päťminútový trest, čo rozhorčilo trénera Neftechimiku Nižnekamsk Andreja Nazarova natoľko, že sa dostal do konfrontácie s arbitrom zápasu. Kontroverzný lodivod sa nechal strhnúť emóciami a z očí do očí mu vykričal vulgárne slová: „Rozhodca, čo vidíš keď maš k**** v ústach? Po**b sa!"

To rozhodcu prinútilo k vykázaniu Nazarova na tribúnu. Po tomto verdikte mu ruský tréner ironicky zatlieskal a „odmenil“ ho taktiež „lajkom.“ Hráči Nižnekamsku napokon duel doviedli do úspešného konca a z Novosibirsku si odviezli tri body po vysokom víťazstve v pomere 6:2.