Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.12.)

piatok, 2. december 2016 09:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Informácie o predpokladanej dĺžke maródovania Garetha Balea sa líšia. Väčšina zdrojov píše o 2 až 3 týždňoch, niektoré uvádzajú mesiac. Novšie správy dokonca naznačujú, že sa táto doba môže natiahnuť až do konca sezóny. (sport-english)

REAL MADRID: Biely balet sa musí zaoberať budúcnosťou 21-ročného záložníka Marcosa Llorenteho. Ten hosťuje v Alavése a v januári ho oslovia viaceré tímy na čele s Arsenalom. (Independent)

ATLÉTICO MADRID: Rýchle doliečenie svalového zranenia umožňuje Filipemu Luisovi vrátiť sa do tréningu aj do hry. Po vynechanom zápase s Osasunou má proti Espanyolu hrať. (futbol.as.com)

VALENCIA & LAS PALMAS: Tri posily si údajne Valencia vyhliadla na Kanárskych ostrovoch. Zvedavá je na dostupnosť beka Pedra Bigasa a záložníkov Roqueho Mesu a Vicenteho Gómeza. (Fichajes.com)

BILBAO & LEGANÉS: Veľmi rýchlo vyriešil nováčik svoje problémy s brankárom. Nového získal od priebežne ôsmeho tímu La Ligy. Iago Herrerín bude hosťovať do konca sezóny 2016/17. (Marca)

ESPANYOL: 30-ročný brankár Roberto Jiménez nie je spokojný so svojou pozíciou brankárskej dvojky a rád by zmenil pôsobisko. (tuttomercatoweb.com)

GIJÓN: Nedeľný domáci zápas proti Osasune už podľa všetkého odchytá Ivan Cuéllar. Ten je stopercentne fit po doliečení svalového zranenia, pre ktoré vynechal duel s Realom Madrid. (mundodeportivo.com)

GRANADA: Zranený členok neumožní stredopoliarovi Jonovi Toralovi nastúpiť na zajtrajší zápas proti Seville, ktorý otvára 14. kolo najvyššej španielskej súťaže. (Marca)