Main Content

Hlasy trénera a hráčov po ďalšej prehre Slovana v KHL

sobota, 3. december 2016 00:05 | Autor: TASR

Hlasy trénera a hráčov po ďalšej prehre Slovana v KHL
Hlasy trénera a hráčov po ďalšej prehre Slovana v KHL | zdroj: © TASR

Bratislava 2. decembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v piatkovom súboji KHL s Metallurgom Novokuzneck 4:5 po samostatných nájazdoch.

Hlasy po zápase:

Tomáš Kundrátek, obranca a autor druhého gólu Slovana: "Pred zápasom som sa rozhodoval, či budem hrať, bolo to 80 na 20, nakoniec som nastúpil. Prehrali sme, to, že som dal gól, na tom nič nemení. Škoda tých inkasovaných gólov. Súpera sme prestrieľali, ale bohužiaľ, nepadalo nám to tam. Ich brankár chytal skvele a my sme nepremieňali šance."

Patrik Lušňák, útočník Slovana: "Súper dával góly po našich chybách, môžeme si za to sami. Stále sme iba doťahovali náskok hostí. Škoda gólu pri našej presilovke, keď sme sa nestihli vrátiť a oni nám strelili gól z prečíslenia."

Boris Sádecký, útočník Slovana, 1+0 pri premiére v KHL: "Medzi domácou ligou a KHL je samozrejme rozdiel. Keďže sme hrali proti poslednému Novokuznecku, tak to nebolo až také markantné. Škoda, že som neskóroval z nájazdu. Vybral ma naň tréner, tak som šiel."

Miloš Říha, tréner Slovana: "Začali sme dobre, aktívne, potom však prišli obrovské chyby. Príliš ľahko dostávame góly, nechávame sa od súpera prečísliť, to by sa nám nemalo stávať. Myslím si, že dnes sme tie body stratili. Súper má mladé, disciplinované družstvo, ktoré dobre korčuľuje. Pre nás je každý súper ťažký, ale i tak sme mali dnes vyhrať. Boris Sádecký hral pri svojej premiére výborne, dal gól, zhostil sa toho dobre. Prekvapil ma ako center štvrtého útoku, aký dobrý mal prehľad v hre."

Sergej Berdnikov, tréner Novokuznecka: "Mám radosť z dvoch bodov. Slovan bol veľmi silný súper, pre nás to bol náročný zápas, ktorý sme ale zvládli."