Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.)

sobota, 3. december 2016 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Záujem Manchestru United sa obrátil na záložníka Ivana Rakitića. Ten v prebiehajúcom ročníku nastúpil 11krát a dal dva góly. (Independent)

BARCELONA & REAL MADRID: Témou číslo jeden je dnes El Clásico. Už od 16:15 proti sebe vybehnú dva najslávnejšie tímy Španielska. Lepšiu formu má Real, líder súťaže, zatiaľ čo v prospech Barçy hovorí domáce prostredie. (BBC)

REAL MADRID: Jedným z pozitív včerajšieho tréningu bol návrat Toniho Kroosa. Ten sa dáva dokopy po zlomenine kosti v nárte a do hry sa vráti už v najbližších dňoch. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Dva súťažné zápasy vynechal pre svalové zranenie Fernando Torres. To je už minulosťou a dnes proti Espanyolu má byť plne k dispozícii. (sport.es)

ATLÉTICO MADRID: Letný prestup z Benficy do Madridu sa Nicolasovi Gaitánovi neukázal ako správne riešenie a v zime sa môže vrátiť. Návrat ofenzívneho Argentínčana je v štádiu riešenia. (abola.pt)

VALENCIA: Aby problémov v prebiehajúcom ročníku nebolo dosť, na mesiac z hry vypadol záložník Nani. Pre svalové zranenie sa vráti až v novom kalendárnom roku. (mundodeportivo.com)

VALENCIA & OSASUNA: Januárovú zmenu klubu plánuje austrálsky brankár Mathew Ryan. Na Mestalle veľa priestoru v bráne nedostáva a v kontakte je zo zástupcami z Pamplony. (mundodeportivo.com)