Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.12.)

sobota, 3. december 2016 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Dobrá aj zlá správa vyšla z tábora The Reds pred zajtrajším zápasom s Bournemouthom. Hrať bude Roberto Firmino po doliečení lýtka. To však neplatí o Danielovi Sturridgeovi. Toho lýtko do hry stále nepustí. (skysports.com)

ARSENAL: Obranca Mathieu Debuchy musel v ostatnom kole striedať už v 16. minúte. Odpísalo ho zranenie stehenného svalu a teraz má pred sebou 6 týždňov bez futbalu. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Záujem klubu z Old Trafford sa obrátil na záložníka Ivana Rakitića z Barcelony. Ten v prebiehajúcom ročníku nastúpil 11krát a dal dva góly. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Vyskladanie defenzívy pred zajtrajším zápasom s Evertonom nebude jednoduché. Mimo hry je momentálne Luke Shaw, Chris Smalling a Eric Bailly. (Metro)

TOTTENHAM: Predĺženie zmluvy s Kohútmi podpísal 29-ročný stopér Jan Vertonghen. Ponovom sa v tomto klube zdrží do konca sezóny 2018/19. (ESPN)

WEST HAM: Problémy s trieslami sú dôvodom, prečo sa Kladivári dnes proti Arsenalu musia zaobísť bez Aarona Cresswella a Michaila Antonia. (tribalfootball.com)

STOKE CITY: Takmer deväť mesiacov nechytal Jack Butland a toto obdobie sa chýli ku koncu. Chytať začína v drese rezervného tímu a potom sa prihlási opäť do služby aj „áčku“. (The Sun)

STOKE CITY: Zranené lýtko zamedzí Ryanovi Shawcrossovi štart v ligovom zápase proti Burnley. Podľa prvých informácií nemá ísť o nič mimoriadne vážne a pauza sa nenatiahne. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: Hoci vedenie nepotvrdilo, že prepustí Alana Pardewa, ďaleko k tomu nie je. V takom prípade bude mať záujem o uvoľnenú stoličku 52-ročný Talian Roberto Mancini. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: Ešte asi šesť týždňov bude chýbať brankárska jednotka, Steve Mandanda. Dôvodom je zranené koleno a s ním spojená naplánovaná operácia. (sportsmole.co.uk)