Main Content

Fanúšikovia Chelsea si uťahovali z Fabregasa. Po zápase ho ospevovali

nedeľa, 4. december 2016 12:12 | Autor: Jakub Vaverka

Fanúšikovia Chelsea si uťahovali z Fabregasa. Po zápase ho ospevovali
Fanúšikovia Chelsea si uťahovali z Fabregasa. Po zápase ho ospevovali | zdroj: © TASR

Londýnska Chelsea včera odohrala najlepší zápas za posledné roky. The Blues otočili nepriaznivý vývoj zápasu na štadióne Manchestru City a vyhrali 3:1. Prsty v tom mal aj Španiel Cesc Fabregas, ktorý do stretnutia pôvodne nemal ani zasiahnuť.

Antonio Conte od prechodu na hernú schému 3-4-3 svoju základnú zostavu nemenil. Proti Manchestru City však musel reagovať na zranenie srbského stredopoliara Nemanju Matiča. Šancu v stredovej formácii popri N´Golovi Kantém dostal španielsky reprezentant Cesc Fabregas. Reakcie fanúšikov Chelsea po zverejnení základnej zostavy neboli pozitívne, väčšina z nich nad barcelonským odchovancom lámala palicu.

„Takže Fabregas v základnej zostave. To nie je niečo, čo som očakával po tom, ako sa prebudím. Stále snívam? #MCICHE,“ napísal na svoj profil na Twitteri fanúšik Dan Dormer a pridal aj vtipné video.

Používateľ PushBackWrestlers so štartom rodáka za Arenys de Mar nebol vôbec spokojný. „Ideme prehrať kvôli Fabregasovi, jednoducho to viem.“

Fabregasov štart v základnej zostave bol naozaj prekvapením. „Hovorím úprimne, Fabregas sa dnes musí ukázať, musí to pre nás vyhrať,“ písal 4 Your Eyez Only. Fanúšik AddictedToCFC bol optimistickejší. „Cesc Fabregas dnes ukončí fámy o tom, že nezapadá do systému.“

Španielsky záložník odohral kvalitný zápas. V súbojoch s Fernandinhom či Gundoganom neťahal za kratší koniec, s Kantém si rozumel. Čerešničkou na torte bola úžasná prihrávka na vyrovnávajúci gól Diega Costu.

Reakcie fanúšikov po záverečnom hvizde boli úplným opakom toho, čo sa na internete objavovalo pred zápasom. „Moment, keď som videl, že Fabregas posiela pas na Costu bol momentom, kedy som vedel, že to bude jeho asistencia,“ reagoval užívateľ Iniobong Ene.

„Fabregas je jedným z najpreceňovanejších hráčov súčasnosti, ale dopekla, prihrávať teda vie,“ zverejnil svoj názor Samer Kadi. Pridal sa aj fanúšik Tom. „Fabregas mohol tou prihrávkou nájsť Anthonymu Taylorovi novú kariéru,“ zhodnotil vtipne.