Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.12.)

nedeľa, 4. december 2016 10:38 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Mnohé európske kluby sa zaujímajú o Alexandra Isaka. 17-ročný Švéd, patriaci AIK, vedie s Realom už pokročilé rokovania a transfer je na dobrej ceste. (tribalfootball.com)

REAL MADRID & BARCELONA: Tréner brazílskej reprezentácie Tito plánoval návštevu El Clásica, ale cestu zrušil. Namiesto toho navštívil smútočný obrad po tragédii klubu Chapecoense. (Independent)

BARCELONA & REAL MADRID: Ani jeden z veľkoklubov sa v El Clásicu nedokázal „utrhnúť“ a výrazne zmeniť situáciu na čele La Ligy. Zrodila sa totiž remíza 1:1, ktorú gólovo zariadil Luis Suárez a odpovedal Sergio Ramos v samom závere. (BBC)

VILLARREAL: Svalové zranenie robí ďalšie problémy Denisovi Čeryševovi. Ruský krídelník chýbal na pôde Leganés (0:0) a zatiaľ je nejasné, či vynechá aj niektoré z ďalších duelov. (AS.com)

REAL SOCIEDAD: 19-ročný krídelník Mikel Oyarzabal má zranené rameno, čo bude dôvodom jeho absencie v zajtrajšej dohrávke proti Deportivu La Coruña. (mundodeportivo.com)

SEVILLA: Los Rojiblancos hľadajú nových hráčov do útoku a pozornosť zamerali na Lukasza Teodorczyka. Ten je hráčom Dynama Kyjev, hoci hosťuje v Anderlechte Brusel. (transfermarkt.de)

DEPORTIVO: Pred pondelkom dostal tím jednu pozitívnu správu. Doliečený stehenný sval Ryana Babela Holanďanovi umožní vrátiť sa na trávniky už v pondelkovom ligovom zápase. (Marca)

LAS PALMAS: Obranca Daniel Adejo aktuálne hráva druhú taliansku ligu za Vicenzu, čo by už od budúceho roka platiť nemuselo. Kúpiť sa ho budú snažiť Los Amarillos. (transfermarktweb.com)