Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.)

nedeľa, 4. december 2016 10:38 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Návrat do Realu Madrid nepripadá do úvahy a je výmyslom novinárov. V takomto duchu sa vyjadril záložník Mesut Özil, ktorý v tomto ročníku nastúpil 13krát a dal 4 góly. (Telegraph)

ARSENAL: Rokovania o predĺžení zmluvy so Santim Cazorlom vedenie klubu ponáhľať nebude. 31-ročný záložník musí byť trpezlivý a vydržať do januára. (ESPN)

LIVERPOOL: Trénerský tím rezervného mužstva prešiel zmenou. Michael Beale sa vybral do Brazílie a horúcim kandidátom na jeho nahradenie nie je nik iný, ako Steven Gerrard. (Teamtalk.com)

LIVERPOOL: Sľubne sa rozvíjajúca sezóna núti Jürgena Kloppa nakupovať. Na zimu predbežne rozplánovanoval 50 miliónov libier za Virgila van Dijka zo Southamptonu a Moussu Dembelého zo Celticu Glasgow. (Metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Nový záujemca sa hlási o Memphisa Depaya. Holanďana sa v zime pokúsi získať AS Rím, a to aspoň na ročné hosťovanie. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: West Bromwich a Everton sa pokúsia získať záložníka Morgana Schneiderlina. Jeho vyťaženie v Manchestri je minimálne a odohral len 11 ligových minút. (ESPN)

EVERTON & BURNLEY: 23-ročný obranca Michael Keane síce zotrval na severozápade Anglicka počas leta, ale v zime by to už platiť nemuselo. O jeho možnom prestupe rokujú Karamelky. (Mirror)

WEST HAM & CRYSTAL PALACE: Hneď dva celky Premier League v januári zabojujú o Aleksandara Mitrovica z Newcastle United. Zatiaľ sa však situácia rieši len v rovine špekulácií. (Express)

STOKE CITY: Hrnčiari si vyhliadli 27-ročného útočníka Erica Choupo-Motinga zo Schalke 04. Reprezentant Kamerunu sa v tejto sezóne už trafil trikrát v 12 zápasoch. (Mirror)