Main Content

Hráči Manchestru City nezvládli záver zápasu. Zožali kritiku na Twitteri

nedeľa, 4. december 2016 12:26 | Autor: Jakub Vaverka

Hráči Manchestru City nezvládli záver zápasu. Zožali kritiku na Twitteri
Hráči Manchestru City nezvládli záver zápasu. Zožali kritiku na Twitteri | zdroj: © TASR

Manchester City bol vo včerajšom zápase proti Chelsea miernym favoritom, avšak tím Pepa Guardiolu nezískal proti Londýnčanom ani bod. Citizens viedli 1:0, no v druhom polčase inkasovali trikrát. V nadstavenom čase rupli nervy domácim hviezdam, ktoré sa pustili do hostí.

Všetko začal likvidačný faul argentínskeho útočníka Sergia Aguera, ktorý takmer zranil brazílskeho stopéra Davida Luiza. Následne sa do potýčky zapojil mladík Nathaniel Chalobah, ktorý prišiel Luiza brániť. Čerešničkou na torte bolo správanie Fernandinha, ktorý sotil do Fabregasa a následne ho držal pod krkom. Španiel sa len usmieval.

Výsledkom boli červené karty pre Aguera a Fernandinha. Je reálne, že oboch ešte bude riešiť disciplinárna komisia FA. Reakcie fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. „Dnes som stratil rešpekt voči Manchestru City. Jednoducho lúzri, ktorí nedokážu akceptovať, že boli prehraní. Spolu s ich piatimi fanúšikmi,“ napísal na Twitter fanúšik Ibrosavage.

Pridal sa aj Mistah´D. „Manchester City, v tomto zápase ste dostali viac červených kariet, ako ste dali gólov.“  Celú situáciu zhodnotil twitterovský kanál s názvom iChelseaTweets. „Nechutné od Manchestru City,“ napísali.

Manchester City mal zápas vo svojich rukách. Po vlastnom góle Garyho Cahilla viedol 1:0, Kevin De Bruyne mohol zvýšiť nad 2:0, nastrelil však brvno. Následne góly Costu, Williana a Hazarda znamenali, že tri body odnášala Chelsea.

David Luiz, ktorý bol faulovaný Aguerom, po stretnutí zákrok „Kuna“ komentovať odmietol. Povedal, že v zápasoch ako je tento hrajú rolu emócie a vypichol spomienku na zosnulých futbalistov brazílskeho mužstva Chapocoense, ktorému The Blues venovali góly.