Main Content

Hokejisti Slovana oslavujú: Hráčom postupne začínajú chodiť výplaty

nedeľa, 4. december 2016 15:17 | Autor: Dávid Lech

Hokejisti Slovana oslavujú: Hráčom postupne začínajú chodiť výplaty
Hokejisti Slovana oslavujú: Hráčom postupne začínajú chodiť výplaty | zdroj: © TASR

Dočkali sa. Zdá sa, že finančná situácia v bratislavskom Slovane sa postupne stabilizuje. Prvé výplaty dorazili niektorým hráčom už v piatok.

Informácie o meškajúcich výplatách vyplávali na povrch v novembri. Ako prvý prehovoril český legionár Raděk Smoleňák, neskôr sa pridali ďalší hokejisti na čele s kapitánom Andrejom Meszárošom. Zlú situáciu priznal aj tréner Miloš Říha. Hráči mali podľa dostupných informácií vidieť júlovú výplatu.  

Situácia sa ale po nekonečnom čakaní zmenila. „Áno, niektorým chalanom už začali v piatok pípať správy a dostali peniaze na účty, Ostatným by mali prísť v pondelok. Čo nám vo štvrtok sľúbili, to už aj dodržali,“ povedal pre cas.sk obranca Ivan Švarný. Andrej Meszároš ho doplnil: „Takže ideme podľa plánu, makáme ďalej.

Slovanu sa ani s pocitom väčšej finančnej istoty ale včera nepodarilo poraziť favorita z Avangardu Omsk, ktorému pred domácim publikom podľahli 3:5. Faktom však je, že „belasým“ hlavní rozhodcovia neuznali dva strelené góly. Slovanu v Západnej konferencii po 37 dueloch patrí 12. priečka so ziskom 43 bodov. Na ôsme postupové miesto do play-off, ktoré momentálne patrí Jokeritu Helsinki stráca už 15 bodov.