Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.12.)

pondelok, 5. december 2016 10:48 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Manchester United nepovažuje Anthonyho Martiala za nepredajného. Prestúpiť by mohol do Realu a reálnou môže byť aj jeho výmena za Jamesa Rodrigueza. (Express)

SEVILLA: Nevydarené hosťovanie v Andalúzii prežíva 29-ročný gólman Salvatore Sirigu. Jeho krátkodobé pôsobenie v tomto tíme tak má byť predčasne ukončené a vráti sa do PSG. (transfermarktweb.com)

SEVILLA: Prípravy na zápas Ligy majstrov proti Lyonu sa už týkajú aj Samira Nasriho. Po zranení stehenného svalu vynechal mesiac a v rámci neho dva zápasy tejto súťaže. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Zlé výsledky by mohli vyriešiť januárové nákupy, no treba rešpektovať Finančú fair play. V praxi to znamená, že nákupu nových posíl bude musieť predchádzať predaj niektorých súčasných hráčov. (Football-España.net)

SPORTING GIJÓN: Trojmesačné čakanie na vyhraný súťažný zápas včera skončilo. Mužstvo zo severu Španielska doma pokorilo Osasunu 3:1 po dvoch góloch Carlosa Carmonu a jednom Douglasa Pereiru. (eurosport.es)

EIBAR: Stopér Ivan Ramis sa už stal neoddeliteľnou súčasťou základnej zostavy, no na čas z nej vypadne. Dôvodom je zlomenina nohy, následná operácia a dlhá pauza. (mundodeportivo.com)