Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.12.)

pondelok, 5. december 2016 10:48 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Problémy s britskou políciou má záložník Yaya Touré. Prichytený bol pri šoférovaní pod vplyvol alkoholu a 13. decembra ho vo veci čaká súd. (BBC)

ARSENAL: 30-ročný útočník Carlos Bacca má ponuku od The Gunners. Tí sú ochotní za Kolumbijčanove služby AC Milánu zaplatiť 16 miliónov libier. (Express)

ARSENAL & CHELSEA: 29-ročný stredopoliar Cesc Fábregas sa možno bude sťahovať do dobre známeho prostredia. Získať ho totiž chcú Kanonieri, za ktorých hrával v rokoch 2003 a 2011. (Express)

MANCHESTER UNITED: Zimný odchod z Old Trafford zvažuje Ashley Young a záujemcov rozhodne nemá málo. Stojí oňho Watford, Swansea City, Everton aj West Bromwich. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Vedenie nepovažuje Anthonyho Martiala za nepredajného. Prestúpiť by mohol do Španielska a reálnou môže byť aj jeho výmena za Jamesa Rodrigueza z Realu Madrid. (Express)

MANCHESTER UNITED: Stého štartu u aktuálneho zamestnávateľa sa včera dočkal Marouane Fellaini. Bolo to symbolicky proti Evertonu a tri minúty po naskočení do hry bol namočený v penaltovej situácii, po ktorej súper vyrovnal na konečných 1:1. (Foxsports.com)

LIVERPOOL: Pokiaľ majú na Anfielde reálny záujem o Christiana Pulisica z Dortmundu, musia urýchlene konať. Do hry o nemeckého záložníka vstúpil aj Paris Saint-Germain. (Foxsports.com)

LIVERPOOL: Pätnásť zápasov tím Jürgena Kloppa nepoznal chuť prehry, ale séria sa po včerajšku skončila. Postaral sa o to Bournemouth. Liverpoolčania ešte v 76. minúte viedli 3:1, no domáci tromi gólmi vybojovali plný bodový zisk. (Mirror)

STOKE CITY: Plánovaný návrat Jacka Butlanda do brány rezervného tímu sa odkladá. Opäť sa prihlásili problémy s členkom a pred ním sú podrobné vyšetrenia. (skysports.com)