Main Content

O čom sa rozprávali Messim s Ronaldom?

utorok, 6. december 2016 11:48 | Autor: Jakub Vaverka

O čom sa rozprávali Messim s Ronaldom?
O čom sa rozprávali Messim s Ronaldom? | zdroj: © TASR

Sobotné El Clásico, ktoré skončilo remízou 1:1 je už tradične pár dní po konci samotného zápasu témou na diskusiu. Hovorí sa o návrate Iniestu, chybe Turana, vyrovnaní Ramosa či nešportovom správaní Carvajala. Vo veľkom sa však diskutovalo aj o tom, čo si medzi sebou povedali Messi a Ronaldo.

Kamery zachytili, že počas remízového El Clásica sa medzi sebou dvaja najlepší hráči na svete rozprávali. V uplynulých vzájomných meraniach síl bolo vzácnosťou vôbec Messiho s Ronaldom zachytiť na jednej fotografii, teraz bola situácia iná.

Obaja sa hráči sa mali najprv rozprávať v tuneli pred štartom zápasu, zábery však odhalili, že viedli krátky rozhovor aj počas prvého polčasu, ktorý sa skončil bezgólovou remízou.

Portál GiveMeSport priniesol odhalenie dialógu medzi kapitánmi portugalskej a argentínskej reprezentácie. „Qué pasa?“ opýtal sa Ronaldo Messiho, pričom túto vetu možno vo voľnom preklade do slovenčiny preložiť ako „Čo sa deje?“, respektíve „Ako to ide?“. Rodák z mesta Rosario svojmu mal najväčšiemu rivalovi  odpovedať: „Tranquilo,“ a teda „Pokojný,“ respektíve „Som pokojný.“

Vo veľkom sa diskutovalo, čo si medzi sebou najospevovanejšie hviezdy súčasného futbalu povedali, avšak tento raz sa nejedná o žiadnu kontroverziu, iba o tradičné prehodenie slov počas prerušenej hry. Vzťah Messiho a Ronalda by vôbec nemal byť na tak zlej úrovni, ako prezentujú médiá. Mohli sme to vidieť na odovzdávaní Zlatej lopty v roku 2015, či v dokumente CR7, kde rodák z ostrova Madeira povedal, že vďaka Messimu je lepším futbalistom, a že ho Argentínčan posúva vpred. A kuriózne Messi je najväčším futbalovým idolom jeho syna.