Main Content

Xavi o údajnej sprenevere Ronalda: Som veľmi prekvapený

utorok, 6. december 2016 14:18 | Autor: Jakub Vaverka

Xavi o údajnej sprenevere Ronalda: Som veľmi prekvapený
Xavi o údajnej sprenevere Ronalda: Som veľmi prekvapený | zdroj: © TASR

Pred niekoľkými týždňami sa v médiách objavila slovná prestrelka medzi barcelonskou legendou Xavim Hernandézom a portugalskou hviezdou Realu Madrid Cristianom Ronaldom. Bývalý kapitán katalánskeho giganta sa na adresu Ronalda vyjadril opäť.

Cez víkend boli zverejnené informácie o údajných daňových únikoch Cristiana Ronalda. Bývalý najdrahší futbalista na svete mal na daniach spreneveriť dokopy až 150 miliónov eur. Celý prípad sa v týchto dňoch vyšetruje a polícia zatiaľ nevysvetlila, do akej miery je do kauzy zapojený samotný futbalista a či vôbec.

Barcelonská legenda Xavi bola v pondelok hosťom v rádiu Rac1, kde kapitán víťaza Ligy majstrov z roku 2015 dostal otázku aj ohľadom tejto kauzy. „Som veľmi prekvapený zo všetkého, čo sa v súvislosti s Cristianom Ronaldom napísalo. Hovoríme o astronomickom balíku peňazí.“

Xaviho sa taktiež pýtali, či si myslí, že ide výhradne o Ronaldovi chybu, ale by bolo potrebné pozornosť vyšetrovateľov zamerať na hráčovho agenta, kontroverzného Jorgeho Mendesa. Xavi sa však k tomu nevyjadril a len dodal: „Ja som vždy postupoval v rámci zákona.“

Keď Xavi v rádiu Cadena SER povedal, že Ronaldov najväčší problém je, že hrá v dobe Lionela Messiho, portugalský krídelník  sa do Španiela výrazne obul. „Xavi hrá v Katare alebo neviem kde. Hocikto, kto o mne hovorí sa dostane na titulky. Vyhral všetko, ale nikdy Zlatú loptu,“ soptil vtedy CR7.