Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.)

utorok, 6. december 2016 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: 23-ročný pravý obranca Silvan Widmer má v Udinese zmluvu do leta 2020. Vykúpiť z nej ho však chcú Citizens. Tí sú najnovším z viacerých európskych záujemcov. (tribalfootball.com)

MANCHESTER CITY: Dvaja hráči dostali za červené karty v zápase s Chelsea vyššie tresty. Sergio Agüero dostal za nebezpečný faul stopku na štyri zápasy, Fernandinho si nezahrá v troch dueloch. (Mirror)

MANCHESTER CITY & TOTTENHAM: Joe Hart viackrát avizoval, že sa do Manchestu už nevráti a je dostupný. Záujem majú Kohúti, ktorí sa pripravujú na možný odchod Huga Llorisa. (Guardian)

ARSENAL: Bolesť kolena pomaly Perovi Mertesackerovi ustupuje. Na tréningu už začína s behom a hoci vedenie ešte presný dátum návratu nezverejnilo, nemusí byť ďaleko. (Express)

EVERTON: Situácia okolo útočníka Manola Gabbiadiniho je veľmi nejasná. Upadajúce reči o jeho odchode z Neapola oživil ôsmy tím Premier League, ktorý je s Talianom v kontakte. (ESPN)

SOUTHAMPTON: U Svätcov bude pokračovať kariéra záložníka Sama McQueena. Včera podpísal s klubom nový dlhoročný kontrakt, ktorý ho v rodnom meste a materskom tíme podrží. (BBC)

EVERTON: Zranenie kolena utrpel v zápase s Manchestrom United Yannick Bolasie. Poškodené väzy potrebujú operáciu a po nej si na pätnásty ligový štart za Karamelky dlho počká. (Daily Mail)

WEST HAM: Prehra s Arsenalom 1:5 dostala coacha Slavena Bilića do ohrozenia. S vedením absolvoval rozhovor, pri ktorom bol upozornený, že podobné výsledky už tolerované nebudú. (Telegraph)

WEST BROMWICH: The Baggies sú zatiaľ na výbornom siedmom mieste a radi by šli ešte vyššie. Tony Pulis si na zimné prestupové obdobie vyhliadol Morgana Schneiderlina z Manchestru United a Jaya Rodrígueza zo Southamptonu. (eurosport.co.uk)