Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.12.)

utorok, 6. december 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zápas s Realom Madrid Neymar nedohral a vynechal niekoľko posledných tréningov. Zdravotne nie je fit a nemusí stihnúť zápasy s Mönchengladbachom ani s Osasunou. (Daily Star)

REAL MADRID: Trojtýždňový pobyt medzi zranenými sa Álvarovi Moratovi končí. Naplno trénuje a hrať môže už zajtra proti Dortmundu alebo v sobotu s Deportivom. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: Dohrávka na pôde La Coruñe Baskom asbolútne nevyšla. Prehrali vysoko 1:5. Tešiť môže aspoň návrat Mikela Oyarzabala po zranení a v najbližšom kole sa zrejme vráti aj David Zurutuza. (Marca)

VALENCIA: Rok a pol pôsobí mimo Francúzska obranca Aymen Abdennour a na čase je možno jeho návrat. Bývalého hráča Monaka či Toulouse tento raz lanári Marseille. (talksport.com)

MÁLAGA: Zdravotný stav záložníka Zdravka Kuzmanovića sa nezlepšuje. S achillovkou a členkom sa podrobí vyšetreniu u špecialistu a natiahne si tak päťtýždňové maródovanie. (Marca)

ESPANYOL: 35-ročný stopér Martin Demichelis sa v Katalánsku neuchytil. Nepodáva uspokojivé výsledky, nedostáva priestor v hre a obe strany sa dohodnú na rozviazaní zmluvy. (tribalfootball.com)