Main Content

Útočník Hoffenheimu srší sebavedomím: Som široko-ďaleko najlepší nemecký útočník!

utorok, 6. december 2016 14:54 | Autor: Squashmaster

Útočník Hoffenheimu srší sebavedomím: Som široko-ďaleko najlepší nemecký útočník!
Útočník Hoffenheimu srší sebavedomím: Som široko-ďaleko najlepší nemecký útočník! | zdroj: © TASR

Jeho meno nie je známe ani niektorým zarytým futbalovým fanúšikom. Napriek tomu útočníkovi nemeckého Hoffenheimu Sandrovi Wagnerovi sebadôvera rozhodne nechýba.

V nedávnom rozhovore pre denník Bild povedal: "Už nejaký čas som v mojich očiach najlepším nemeckým útočník, a to s veľkým náskokom."

Čo oprávňuje túto 29-ročnú relatívnu futbalovú neznámu k takýmto smelým vyhláseniam? Pred sezónou Wagner zmenil dres, keď prestúpil z Darmstadtu do Hoffenheimu. Za tento kalendárny rok strelil 17 gólov, čo je o jeden viac ako druhý Nemec v celkovom poradí Mario Gomez, ktorý v drese Wolfsburgu vsietil o jeden gól menej. Napriek tomuto husárskemu kúsku zatiaľ Wagner pozvánku do reprezentačného dresu od Joachima Löwa nedostal.

Po tom, čo ho reprezentačný tréner nepovolal na ME, Wagner situáciu okomentoval: "Minulú sezónu som bol druhým najlepším nemeckým strelcom v Bundeslige. To by už mal byť dôvod na pozvánku do národného tímu."

Aj na základe tejto skúsenosti už Wagner nerád hovorí o reprezentácii a viac sa sústredí na svoj klub, ktorého fanúšikovia mu aj zložili pieseň.