Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.12.)

streda, 7. december 2016 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pozornosť futbalového sveta púta len 16-ročný ľavý obranca Ryan Sessegnon z Fulhamu. Najväčšie šance na jeho zisk majú údajne Citizens. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Doliečenie členka dáva Joëlovi Matipovi priestor vrátiť sa do hry. Na tréningoch naplno zarezáva, a tak je pravdepodobné, že sa predstaví už v nedeľu proti West Hamu. (klubový web)

MANCHESTER UNITED & WEST HAM: Podľa britskej tlače by sa Marouane Fellaini mohol počas zimy upísať Kladivárom, ktorí by boli už jeho tretím zamestnávateľom z Premier League. (Telegraph)

WEST HAM: Deväť gólov dal v minulej sezóne Dimitri Payet a napriek tomu ostal v Londýne. Svoje kvality potvrdzuje naďalej, pričom v januári zaňho ponúkne PSG 36 miliónov eur. (Express)

WEST HAM: Útočník Simone Zaza predsa zamieri do Valencie. Dotiahnuť ho môže najmä kontakt s Cesarem Prandellim, s ktorým sa stretával v národnom tíme Talianska. (superdeporte.es)

TOTTENHAM: Duel s CSKA Moskva stíha aj stopér Toby Alderweireld. Ten je fit po dlhej absencii spôsobenej zranením nohy a v médiách sa okamžite spomína aj možnosť obnovenia jeho rokovaní o novej zmluve. (Daily Mail)

STOKE CITY & SOTHAMPTON: Barcelona v lete pustila útočníka Sandra Ramíreza do Malagy, kde sa nemusí zdržať dlho. Zacielili naňho dva tímy z anglickej ligy pripravené začať rokovať. (tribalfootball.com)

CRYSTAL PALACE: 22-ročný záložník Soualiho Mëité hosťuje z Lille v Zulte Waregem. Intenzívny záujem javia The Eagles a spomína sa aj Dortmund, Hoffenheim či Schalke 04. (tribalfootball.com)

SUNDERLAND: Koniec sezóny 2016/17 predčasne hlási Duncan Watmore. Ofenzívne ladený stredopoliar si pretrhol kolenné väzy, ktoré budú v krátkom čase podrobené operácii. (Daily Mail)