Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.12.)

streda, 7. december 2016 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zranený členok nakoniec nepustil Gerarda Piquého do hry vo včerajšom zápase s Mönchengladbachom. Jeho spoluhráči duel bezpečne zvládli, vyhrali 4:0 a potvrdili už predtým isté prvé miesto v skupine. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Ľavý obranca Faouzi Ghoulam je stále častejšie v kontakte s Madridčanmi. Alžírskeho reprezentanta vo farbách SSC Neapol však lanária viaceré európske kluby. (Goal.com)

SEVILLA: Rozhodujúci zápas dnes čaká Andalúzanov. V Lige majstrov sa predstavia na pôde Lyonu a francúzskemu súperovi nesmú podľahnúť. Ide o priamy súboj o postup zo skupiny H, pri ktorom by červeno-bieli za istých okolností mohli predbehnúť aj Juventus, už istého postupujúceho. (ESPN)

VALENCIA: Útočník Simone Zaza z West Hamu predsa zamieri na Mestallu. Dotiahnuť ho môže najmä kontakt s Cesarem Prandellim, s ktorým sa stretával v národnom tíme Talianska. (superdeporte.es)

MÁLAGA: Barcelona v lete pustila útočníka Sandra Ramíreza do Andalúzie, kde sa nemusí zdržať dlho. Zacielili naňho dva tímy z Anglicka, Stoke City a Southampton, pripravené začať rokovať. (tribalfootball.com)

GRANADA: Svalové zranenie Rubéna Veza ustúpilo. Po vynechanom minulom kole je tak pripravený na piatok, kedy nastúpi proti domácej Malage. (eldesmarque.com)

PRIMERA DIVISION: Záujem divákov o španielsku ligu sa do roku 2018 vyrovná anglickej. Činiť totiž bude 3 miliardy divákov za sezónu, k čomu vraj dopomohli aj zápasy hráne o 12:00 či 13:00 SEČ, ktoré vyhovujú fanúšikom z Ázie. (lasprovincias.es)