Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.12.)

štvrtok, 8. december 2016 08:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Doliečenie nártu umožnilo Tonimu Kroosovi štart vo včerajšom zápase proti Dortmundu (2:2). Do hry sa dostal po vyše troch týždňoch a nastúpil na záverečných 27 minút. (Goal.com)

BARCELONA: Odchod 27-ročného beka Aleixa Vidala mal byť hotovou vecou, no Španiel to vníma inak. „Nemám v úmysle odísť. Mám zmluvu a som v najlepšom klube sveta.“ konštatoval krátko po utorkovom zápase s Mönchengladbachom. (skysports.com)

VALENCIA: Najbližšie tri týždne musí vydržať bez futbalu Ezequiel Garay. Argentínskeho zadáka vyradilo zranenie stehenného svalu, ktoré hlásil krátko po poslednom zápase s Malagou. (klubový web)

REAL SOCIEDAD: Svalové zranenie Davida Zurutuzu bude nakoniec ešte o niečo vážnejší problém. Nádejne vyzerajúci sobotný štart proti Valencii padá a záložník ostáva na maródke. (futbol.as.com)

LEGANÉS: Posilu do ofenzívy si Lega vyhliadli v druholigovom Valladolide. Ide o Juana Villara Vázqueza, ktorý sa činil najmä v minulom ročníku 15 gólmi v 39 stretnutiach. (Marca)

ESPANYOL: Zranenie stehenného svalu si na tréningu privodil Pablo Piatti. V nedeľu hrajú Barcelončania proti Sportingu Gijón a forwardov štart je zatiaľ neistý. (todomercadoweb.es)

GIJÓN: 35-ročný útočník David Villa z New Yorku City síce priletí do Španielska, ale len za rodinou. Hosťovanie v severnom Španielsku, kde futbalovo vyrastal, poprel a v Sportingu neostane. (tribalfootball.com)