Main Content

Conor McGregor sa objaví v kultovom seriáli Game of Thrones

piatok, 9. december 2016 12:48 | Autor: Jakub Vaverka

Conor McGregor sa objaví v kultovom seriáli Game of Thrones
Conor McGregor sa objaví v kultovom seriáli Game of Thrones | zdroj: © TASR

Od víťazstva s Eddiem Alvarezom sa írsky bojovník Conor McGregor pravidelne objavuje na stránkach množstva športových denníkov. Pravdepodobne v súčasnosti najpopulárnejší účastník bojových športov opäť prekvapil. Fanúšikovia by ho mali okrem octagonu vidieť aj na televíznych obrazovkách.

The Notorious, ktorý ako prvý zápasník MMA v histórii vlastnil dva majstrovské opasky naraz, by sa mal objaviť v jednom z najpopulárnejších seriálov posledných rokov - Game of Thrones. Stredoveká fantasy dráma z dielne HBO bude v lete budúceho roka putovať už do svojej siedmej série.

Denník Belfast Telegraph informoval, že v posledných dvoch sériách Game of Thrones by sa mal objaviť aj kontroverzný írsky bojovník. „Bolo odsúhlasené, že v zostávajúcich dvoch sériách Game of Thrones sa objaví Conor McGregor,“ povedal plátku dobre informovaný zdroj. „Tvorcovia veria, že McGregor dokonale zapadne do celej šou.“

Samotný Ír je veľkým fanúšikom kultového britského seriálu, ktorý má na sociálnej sieti Facebook takmer dvadsať miliónov podporovateľov. McGregor počas minulého roka dokonca trénoval s obrovitým hercom Hafporom Juliusom Bjornssonom, ktorý v seriáli stvárňuje postavu The Mountaina (Hora).