Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.12.)

piatok, 9. december 2016 10:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet má stále vyhliadnute dve posily, o ktoré ešte hodlá bojovať. Prezident Florentino Perez sa nevdzáva nádeje na príchod Thibauta Courtoisa z Chelsea, rovnako ako Dimitriho Payeta z West Hamu. (Metro)

BARCELONA: Luis Suárez nemá pred udeľovaním Zlatej lopty veľké oči. Tvrdí, že táto anketa je pod vplyvom marketingu a médií, v ktorých práve pozitívny obraz o ňom nie je. Za objektívnejšie považuje ocenenie Zlatá kopačka, ktoré si cení viac. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Natrhnutý stehenný sval vyradí Filipeho Luisa. Predbežne je tak vylúčený jeho štart v pondelok proti Villarrealu a bližšie správy prídu po podrobných vyšetreniach. (ESPN)

SEVILLA: Zimu využije stredopoliar Timothée Kolodziejczak na zmenu klubu. V Andalúzii sa totiž po výmene trénera stal len náhradníkom a s takouto pozíciou spokojný nie je. (ESPN)

GRANADA: Dnes večer sa El Graná predstavia na pôde Malagy a do hry zrejme nezasiahne Alberto Bueno. 28-ročného útočníka trápi bolesť členka. (Marca)

GRANADA: Istou vecou je absencia Dimitriho Folquiera v dnešnom zápase proti Malage. Stretnutie s jedenástym celkom tabuľky vynechá pre svalové zranenie. (Marca)

BETIS: Belgičan Charly Musonda sa v zostave objavil len osemkrát, z toho len dvakrát na viac ako 45 minút. Keďže tu len hosťuje z Chelsea, veľmi pravdepodobný je jeho návrat do Londýna. (Daily Star)