Main Content

Aubameyang: Stále chcem hrať za Real Madrid ...

piatok, 9. december 2016 13:00 | Autor: Jakub Vaverka

Aubameyang: Stále chcem hrať za Real Madrid ...
Aubameyang: Stále chcem hrať za Real Madrid ... | zdroj: © TASR

Gabonský reprezentant Pierre- Emerick Aubameyang sa pred pár mesiacmi vyjadril, že svojmu starému otcovi sľúbil prestup do Realu Madrid. Hviezda Borussie Dortmund sa k možnému transferu do hlavného mesta Španielska vyjadrila s odstupom času opäť.

Borussia Dortmund v skupinovej fáze Ligy majstrov remizovala s Realom Madrid dvakrát zhodne 2:2 a postúpila do osemfinále z prvého miesta. V stredajšom zápase na štadióne Santiaga Bernabeua BVB dokonca dokázalo zmazať dvojgólové manko.

Medzi najlepších hráčov na ihrisku opäť patril aj Aubameyang, ktorého sa novinári po zápase pýtali na jeho predošlé slová o Reale Madrid. Hráčove vyjadrenie priniesla televízia beIN Sports. „Stále chcem hrať za Real Madrid, je to sľub, ktorý som dal svojmu starému otcovi,“ potvrdil pred kamerami gabonský blesk.

„Momentálne sa  veľmi dobre cítim v Dortmunde, ale ktovie, čo bude v budúcnosti,“ dodal. Real Madrid mal podľa médií interes o Aubameyanga už v letnom prestupovom období, no k prestupu nakoniec nedošlo. Je málo pravdepodobné ,že by sa hráč sťahoval prečl v zime, no v lete 2017 by jeho transfer nemusel byť len možnosťou.

Dortmund, ktorý vyhral skupinu pred Realom Madrid, Legiou Varšava a Sportingom Lisabon, môže v osemfinále naraziť na Paríž Saint- Germain, Benficu, Manchester City, Porto alebo FC Sevilla. Na Real Madrid čaká jeden z víťazov skupín – Arsenal, Neapol, Monako, Leicester alebo Juventus.