Main Content

Cristiano Ronaldo chystá útok na Hollywood

piatok, 9. december 2016 12:54 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo chystá útok na Hollywood
Cristiano Ronaldo chystá útok na Hollywood | zdroj: © TASR, pixabay

Portugalský bombardér Cristiano Ronaldo svojím vplyvom už dávno prekročil hranice športu. Najnovšie sa špekuluje, že po skončení kariéry by mohol nájsť útočisko v šoubiznise.

31- ročný adept na zisk Zlatej lopty  2016 nedávno tvrdil, že je schopný vydržať vo futbale ešte desať rokov. Ak by sa mu však nepodarilo ostať súčasťou futbalového priemyslu ďalšiu dekádu, má bývalý najdrahší hráč histórie vymyslený záložný plán.

„Život nie je iba o futbale. Po tom, ako skončím s hraním by som chcel ísť do filmov,“ priniesol Ronaldove slová o plánoch po skončení aktívnej futbalovej kariéry denník ​The Sun. Faktom je, že CR7 je globálnou hviezdou, o ktorej vedia aj ľudia, ktorých sa futbal dotýka len okrajovo.

Už teraz je rodák z ostrova Madeira tvárou veľkého počtu reklám a majiteľom prestížnej módnej značky CR7. Vzhľadom na to, že sa poctivo stará o svoje telo, nebolo by prekvapením, keby do filmového priemyslu zapadol. Jeho meno by totiž bolo veľkým marketingovým magnetom.

Ronaldo už súčasťou filmu bol, jednalo sa o dokument, ktorý bol zameraný na jeho životnú cestu. Táto snímka sa tešila veľkej obľube. Momentálne ostáva len témou na diskusiu, ako by zapadol do skutočných filmov plných akcie, dramatickosti či komédie. Ktovie, možno by bol filmovou megastar, veď fanúšikovia rivalov Realu Madrid hovoria o jeho "hereckom umení" už pár rokov.