Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.)

sobota, 10. december 2016 10:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dnešný zápas s Deportivom musí Real odohrať v oslabenej zostave. Na zápas nebude k dispozícii Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ani Luka Modrić. (sports.yahoo.com)

REAL MADRID: Nepríjemnosti nefutbalového charakteru prežil obranca Raphaël Varane. Počas zápasu s Dortmundom bol vykradnutý a prišiel o majetok v hodnote 70 tisíc eur. (Daily Mail)

BARCELONA: 18-ročný obranca Dayot Upamecano výkonnostne prerastá RB Salzburg a záujem javia väčšie tímy. Okrem Barçy chce zabojovať aj nemecký RB Lipsko. (sports.yahoo.com)

ATLETICO MADRID: Budúcu sezónu začne hrávať Atlético na novom štadióne. V meste vyrastie 67-tisícový Wanda Metropolitano, ktorý odkazuje na čínskeho akcionára aj na historický stánok, ktorý v roku 1966 opustili. (ESPN)

VALENCIA: Gólman Matthew Ryan nemá veľa dôvodov, prečo zotrvať na Mestalle. Austrálčan robí dvojku Diegovi Alvesovi a prestúpiť by mohol do KAA Gent. (ESPN)

VALENCIA: Hosťovanie stopéra Eliaquima Mangalu z Manchestru City môže byť zmenené na trvalý prestup. Briti si však pýtajú 15 miliónov eur, čo sa Netopierom zdá priveľa. (sportsmole.co.uk)

MÁLAGA & GRANDA: Včerajšia predohrávka priniesla remízu Boquerones a El Grana. Nespokojní ostali najmä domáci, ktorí sú v lige o 12 bodov lepší, no z posledných štyroch kôl vyhrali len raz. Granadčania, naopak, hýria spokojnosťou. Veď ostatné dva zápasy im vyniesli 4 body. (skysports.com)

GRANADA: Nelichotivé 19. miesto namočilo Andalúzanov do bojov o záchranu až po uši. Brankár Guilhermo Ochoa je však presvedčený, že zostup ich tento rok minie: „Musíme sa každý týždeň sústrediť na vidinu troch bodov. V kariére som už zažil podobné pôsobenia na dne tabuľky a najlepšou odpoveďou je vždy trvdá práca.“ (Football-España.net)